håndball em

WELCOME TO THE MENS EHF EURO 2022. 23 desember 2021 1107 Sist oppdatert.


Pin By Martina Eichelsbacher On Handball Team Handball Handball Players Sports

Det første EM for kvinner ble avholdt i 1994 og vinner ble Danmark.

. Det ble klart på Det europeiske håndballforbundets EHF. 1802 Danmark og Sverige rammet av korona før Håndball-EM. Det har blitt påvist smitte hos spillere i.

Håndball-EM for kvinner 2020 var det 14europamesterskapet i håndball for kvinner og ble arrangert i Danmark i desember 2020Opprinnelig ble arrangementet tildelt Danmark og Norge under European Handball Federations kongress i Dublin 20. Mer smitte før håndball-EM fem tilfeller hos Nord-Makedonia. September 2020 og Elverum Håndball er eneste norske lag med.

Mars 2021 før de går inn i playoff fra 31. Norge Sverige og Danmark tildelt håndball-EM for menn i 2026 og kvinner i 2028 Håndball-EM for menn i 2026 skal arrangeres i Skandinavia. På vår hjemmeside finner du informasjon om feks spilleplanen for håndball-VM resultat TV-sendeplan sluttspillet og mye mer.

Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. The EHFs flagship national team event is a festival of handball. Det melder Det europeiske håndballforbundet.

Selvsagt kan du også lese mange nyheter om Norges kvinne- og herrelandslag. Laget er blant gullfavorittene sammen med Danmark og. Foto IHF NTB Foto.

En sponsor har gått inn og reddet Litauens deltakelse i håndball-EM for menn. Frankrike har åpningskamp mot Kroatia og er ellers i gruppe med Ukraina og Serbia. Strim jula inn med disse julefilmene.

Nye coronaregler i EM Christian Berge beklager til Danmark etter sen avlysning. Norges tropp har klart seg uten koronasmitte før håndball-EM for menn og er på vei inn i mesterskapsboblen. Programmet for håndball-EM for menn.

Snaut tre år senere går kvinnenes europamesterskap i Norge Danmark og Sverige. Slik spilles håndball-EM. Håndball-EM varer fra 13.

Gruppespillet varer frem til 3. Slik spilles håndball-EM for menn i Ungarn og Slovakia 13-30. Norge vil tilbake i medaljekampen.

Velkommen til Norges største guide til Håndball-VM 2021 som spilles i Spania. Foto IHF NTB Sport. Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn spilletid.

November 2020 måtte Norge si fra seg arrangørjobben på grunn av covid-19-pandemien. Foto IHF NTB Sport. 2 days agoDet norske dommerparet Lars Jørum og Håvard Kleven er innkalt til herre-EM i håndball like før mesterskapet starter.

Med kun en uke igjen til håndball-EM braker løs for herrene har det haglet inn koronatilfeller blant flere av lagene. Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner. Her blir Herrem utvist.

Laget er blant gullfavorittene sammen med Danmark og Norge. Gøran Johannessen mister håndball-EM med skade. NTB På forsiden nå Utvider farevarsler.

Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn. Etter at Danmark vant sin annen mesterskapstittel to år senere er det Norge som totalt har dominert håndball-EM for kvinner. Kristian Bjørnsen i EM-kvalifiseringskampen i.

Fjoråret endte i kvartfinalen. Frankrike har åpningskamp mot Kroatia og er ellers i gruppe med Ukraina og Serbia. Håndball-VM for kvinner spilles i perioden 1.

European Handball Federation Portal Site. The Mens EHF EURO is more than just a series of matches. September 2014 men 16.

23 desember 2021 1107 Sist oppdatert. Norge vil tilbake i medaljekampen. Christian OSullivan var god for Norge i Tokyo men kunne ikke forhindre et klart tap for Danmark i kvartfinalen.

France kept Croatia to the lowest-scoring first half in EURO semi-final history paving the way for a decisive 3019 win to. 11012022 1424 Sist oppdatert. Gøran Johannessen mister håndball-EM med skade.

På høstparten var det en risiko for at Litauen skulle bli fratatt plassen. Gøran Johannessen mister håndball-EM med skade. Får EM-drømmen oppfylt ti år etter debuten.

Fem personer på det nordmakedonske laget får foreløpig ikke reise til Ungarn og delta i håndball-EM på grunn av koronasmitte. Håndball-EM for herrer spilles i Ungarn og Slovakia i 2022. Håndball-EM for kvinner eller Europamesterskapet i håndball for kvinner arrangeres av det europeiske håndballforbundet EHF og avholdes hvert partallsår annethvert år.

NTB scanpix Gøran Johannessen mister europamesterskapet i håndball i januar. Her har du en juleliste med julefilmer som i varierende grad vil gi deg julestemning i juletiden. EHF Champions League for herrer 202021 startet med gruppespill den 16.

Det oppstod en feil under lasting av mediainnholdets metadata. Han ble onsdag operert for en lyskeskade. Startavgiften ble nylig betalt og EM-troppen har også fått midler til reiser og en treningsleir før mesterskapet.

Det er ett av lagene i Norges gruppe. 057 Det har hjulpet meg å komme tilbake så godt som jeg har nå. Håndball-EM varer fra 13.

I tillegg spiller Sander Sagosen på THW Kiel. Her kan vi friste med både en nybakt gamer-julefilm klassisk romantisk jul animert jul partyjul og Tom Hanks-julen som ikke ble akkurat som tenkt. Nå vil Christian OSullivan og Norge tilbake i medaljekampen under EM i Ungarn og Slovakia de neste ukene.


Pin Pa Sport


Pin De Stephen Eugene Charito Em Gyor Handball Handebol


Pontul Zilei Handbal Rusia Vs Norvegia 13 12 2017 Handball Jenter


Nora Mork Instagram Noramork9 Stregspiller Handball


Tv3 Handball Em 2019 Handball European Championships Greenscreen


Nora Mork Handball Kvinner Soster


Camilla Herrem Handball Norway Handball


Anna Pi Handball Basketball Court Female


Handball Ihf Qatar 2015 D Narcisse Handball Sports Sports Pictures


Pin By Jaqueline Lory On Handbol Team Handball Handball Sport Girl


Handball European Men S Handball Championship Fra Vs Hun 2010 3000 2000 Sports Men S Handball Handball


Mikkel Hansen


People Photos Handball Olympic Handball Olympics


Pin On Handball


Handballgiganten Handball Kvinner


Spain Norway Norway Handball Spain


Handball Female Handbol Andebol Desporto


Epingle Par Adel Marton Sur Handbol


Best Of Handball 4 Goalkeepers Special Hd Handball Goalkeeper Goalkeeper Training

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel